Workshops bij De dochter van Mies

Je kunt bij ons terecht voor een gezellig workshop met je eigen groep of gewoon samen met een vriendin. Wij hebben momenteel een drietal workshops namelijk Tekstborden maken, Weckpotten maken en Windlichten maken. Wij combineren onze workshops altijd met een high tea en koffie/thee (dit is in onderstaande prijzen inbegrepen). Voor een open workshop kun je je al opgeven vanaf 2 personen. De workshops vinden altijd plaats op vrijdagavonden om 19.15 uur. Het minimum aantal voor een besloten workshop is 8 personen. Mocht je een groep bij elkaar hebben kun je contact met ons opnemen om een datum en tijd te kiezen.

Onze workshopsTekstborden

Tijdens deze workshop maak je een houten tekstbord met het formaat 60x40 cm. Van tevoren geeft iedereen de gewenste kleur van het bord, het type uitfrezing, de gewenste tekst en kleur van de tekst door zodat iedereen aan het eind van de workshop met een persoonlijk bord de deur uit gaat. Om een beeld te krijgen van de mogelijkheden kun je kijken in onze webshop. Hier staan diverse voorbeelden van borden op. Daarnaast kan men ook zelf een gewenste tekst aanleveren, als er op de webshop niets tussen staat wat naar wens is. Deze workshop duurt ca. 2 - 2,5 uur.

Kosten € 37,50 per persoon


Windlichten

Voor deze workshop willen wij van tevoren weten welke tekst eenieder op het windlicht wilt maken en een top 3 voor wat betreft de kleur van de kaars (er kan uit ca. 5 kleuren gekozen worden). Het windlicht heeft een formaat van 30cm hoog en 20cm doorsnee. Het windlicht kan uiteindelijk ook als grote vaas gebruikt worden. Deze workshop duurt ca. 2 - 2,5 uur. De kosten van deze workshop zijn inclusief decoratie en een kaars van 10x10 cm.

Kosten € 39,50 per persoon


Weckpotten

Voor deze workshop willen wij vooraf weten welke tekst eenieder op de weckpot wilt maken. De weckpot heeft een formaat van ca. 26 cm hoog en 17 cm doorsnee. Deze workshop duurt ca 1,5 - 2 uur (dus wat korter dan de 2 andere workshops).

Kosten € 29,50 per persoon